Ismerje meg a holnap okos otthonát!

Mi is az a SMART HOME?
Automatizált rendszerek a kényelem és biztonság szolgálatában
Az Ön igényeihez igazítva!

Gyors és egyszerű ajánlatkérés

Mi az okos otthon vagy smart home?

Az okos otthon, más néven smart home nem más, mint „high-tech” megoldások együttese, amelyek akár az interneten keresztül, egymással együttműködve lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását és automatizálását. Olyan funkciókat vezérelhetnek, mint a hőmérséklethez, világításhoz és házimozihoz való hozzáférés.

Hogyan működik?

HŰTŐ- ÉS FŰTÉS SZABÁLYOZÁS

Szeretné, ha azokban a helyiségekben nem menne a fűtés, ahol éppen senki sem tartózkodik? Automatizálhatja fűtési-és hűtési rendszerét életritmusának megfelelően. Irányítsa mindezt távolról egy gombnyomással akár a mobiljáról is!

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

Állíthatja lámpái fényerősségét a mobiljáról vagy akár az ágyban fekve egy gombnyomással mindenhol lekapcsolhatja a villanyt. Irányítsa mindezt távolról egy gombnyomással akár a mobiljáról is!

BIZTONSÁG

Az okos otthon a biztonságát is szolgálja. Nyaralni ment és szeretné, ha úgy tűnne, mintha otthon tartózkodna? Egy gombnyomással felkapcsolhatja az összes világítást. Mobilján automatikusan nyomon követheti mi történik az otthonában, például nyitva hagyta-e a garázskaput vagy a redőnyeit leengedte-e.

ÁRNYÉKOLÁS

Szeretné, ha az ébresztő megszólalásával a reggeli napfény is üdvözölné? Okos otthona segítségével automatizálhatja árnyékolóit, illetve a különböző szenzorok segítenek, hogy erős szél esetén a napernyő ne maradjon kihúzva.

AUDIO-VIZUÁLIS ESZKÖZÖK

Fontos, hogy mindig kellemes zene szóljon a háttérben? Költözzenek be kedvenc zenéi mobiljáról az otthonába! Irányítsa mindezt távolról egy gombnyomással akár a mobiljáról is!​

EGYÉB ESZKÖZÖK

Szeretné, hogy mire felkel már le is főtt a reggeli kávéja? A garázskapu felnyitásakor, automatikusan felkapcsolódnának a megfelelő villanyok és beindulna kedvenc zenéje a nappaliban?

Megéri?

Energiamegtakarítás

Legyen stílusos és fényűző otthona, miközben pénzt takarít meg az energiadíjakon! A különböző szenzorok segítségével a rendszer figyeli a környezetét. Például beállíthatja, hogy csak azokat a szobákat fűtse, amelyekben tartózkodik, vagy egy meleg napon ne a klíma induljon el, hanem a redőny ereszkedjen le.

Befektetés

Fektessen a jövőjébe azáltal, hogy modernizálja otthonát! Lakása 5-10 év múlva is megfelel majd az aktuális trendeknek és kitűnik a használt lakás piacon!

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!

Kérdései vannak a megvalósítással kapcsolatban?
Hívjon minket a +36 70 628 0801 számon hétköznap 9:00 és 17:00 között vagy kérjen visszahívást!

Miben segítünk mi?

Ötlettől a megvalósulásig egy kézben! Komplex megoldás az eszköz beszerzésétől az élesítésig! Mit nyer Velünk?
  • Időt
  • Profi rendszert
  • Nyugalmat
  • Garanciát
Ne töltsön feleslegesen órákat a megfelelő eszközök és szakemberek kiválasztásával! Nem kell a felesleges idegeskedés! Egyszer tervezze meg jól, és éveken keresztül érezheti jól magát az otthonában!

Hogyan dolgozunk mi?

IGÉNYFELMÉRÉS
ÉS AJÁNLAT

Ingyenes helyszíni felmérés és konzultáció után kiválasztjuk a szükséges eszközöket, és ezek alapján ajánlatot adunk. A projekt a megrendeléssel indul.

BESZERZÉS ÉS
RENDSZERTELEPÍTÉS

Az ajánlat alapján megtervezzük a leendő rendszert, elfogadás után beszerezzük a szükséges eszközöket, és az ön otthonában telepítjük azokat.

TESZTELÉS,
ÁTADÁS

A telepített rendszert gondosan teszteljük, és élesítjük. Az átadás bemutatóval és oktatással zárul.

Csakis a legjobb minőségű rendszerekkel és berendezésekkel dolgozunk. Folyamatosan monitorozzuk a piacot és a technológiai innovációkat azért, hogy ügyfeleink képben legyenek és végig a legjobb tanácsokat és törődést kapják a csapat részéről.

Miért érdemes okos otthonban gondolkodnia?

Hazafelé tartva előre ki tudja nyitni a kertkaput. (Nyitott vagy zárt állapot ellenőrzése mobilon.)
A ház riasztó berendezését távolról ki-és be tudja kapcsolni.
Amennyiben a kerti járdán követő fény van. Az ajtó előtti lámpa automatikusan felkapcsol, amint kinyitja a kertkaput.
Mielőtt hazaérkezik, be tudja indítani a hűtést vagy fűtést.
Csak azokban a szobákban kapcsolja be a hűtést vagy fűtést, amelyekben valaki tartózkodik.
A szobák külön fűtésének köszönhetően jobb energiabesorolás érhet el.
Időzíteni tudja a redőnyök fel- és lehúzását.
Az összes villanyt egy gombnyomással vagy mobillal le tudja kapcsolni. Akár távolról is.
Az éjszakai közlekedő fényt előre beállíthatja akár úgy, hogy a mosdóba menet halvány fényerővel mely lámpák kapcsolódjanak fel, majd időzítetten kapcsolódjanak le.

Partnereink

evotronics logo
beatadesign logo
maistudio logo
goodwill logo

Hello!
Neked miben segíthetünk?

Kérj ingyenes helyszíni felmérést, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munka- napon belül visszahívunk téged!