Ismerd meg a jövő okos otthonát!

Automatizált rendszerek a kényelem és biztonság szolgálatában Az Ön igényeihez szabva

Mit nyer, ha minket keres meg okos otthon elképzelésével?

CENTRALIZÁLT ÉS ENERGIAHATÉKONY

Gondolta volna, hogy otthona egyszer majd elfér a zsebében és majd egy eszközről irányíthatja az egész házat?

KÖZPONTI EGYSÉG:
Az okos eszközöket köti össze. Mobilról központilag irányítható, így egyúttal kommunikál a legtöbb infrás eszközzel (pl. tv, hifi) és rendszerrel egyaránt. Egyszóval helyettesíti a lakásban folyton megbúvó távirányítókat és mindig képbe hozza Önt azzal, mi történik éppen otthon, bárhol is tartózkodjon a nagyvilágban.

KÖRNYEZETÉRZÉKELŐ:
Monitorozza a levegő minőségét (pl. szénmonoxid), a hőmérsékletet és a páratartalmat is, illetve jelzi, ha valamelyik érték nem megfelelő, vagy eltér a megszokottól. 

KÉNYELMES

A kényelmi elvárások valahol a 21. század hozadékai, már-már alapszükséglet. Gondolj csak bele, milyen érzés egy átdolgozott nap után hazaérkezni és belesüppedni a kedvenc foteledbe. Megvan az érzés?
Ezt csak fokozni tudjuk.

OKOS VILLANYKAPCSOLÓ:
Mobilról is irányítható, időzítő funkcióval ellátott, kényelmet szolgáló eszköz. Lefekvéskor az ágyból könnyen lekapcsolható a világítás, vagy összehangolható bármely fent említett funkcióval.

OKOS TERMOSZTÁT:
A fűtést és a hűtést irányítja. Mobilról irányítható és programozható a világ bármely pontjáról, így nagyban megkönnyíti akár a hétvégi ház körüli teendőket is.

BIZTONSÁGOS

Az otthonod a várad, ami egyúttal életed egyik legnagyobb befektetése. Ezért az, hogy biztonságban tudod ezt a várat, elsődleges fontosságú.

OKOSDUGASZ:
Wifi-ről irányítható, illetve időzíthető, így akár reggel automatikusan elindítja a kávéfőzőt, vagy távolról kikapcsolhatja a bedugva maradt vasalót.

RIASZTÓRENDSZER:
Mozgásérzékelővel, ajtó és ablaknyitás figyelővel ellátott biztonsági szerkezet. Automatikusan üzenetet küld a lakásban történt mozgásokról, illetve kommunikál a központi egységgel és összehangolható a többi eszközzel is, így előre beprogramozható akár arra is, hogy hazaérkezéskor felkapcsolódjon a klíma, vagy a világítás.

ELSŐOSZTÁLYÚ SZOLGÁLTATÁS

Csakis a legjobb minőségű rendszerekkel és berendezésekkel dolgozunk. Folyamatosan monitorozzuk a piacot és a technológiai innovációkat azért, hogy ügyfeleink képben legyenek és végig a legjobb tanácsokat és törődést kapják a csapat részéről.

Hello!
Neked miben segíthetünk?

Kérj ingyenes helyszíni felmérést, és amint tudunk, de legkésőbb 1 munka- napon belül visszahívunk téged!